Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa fjärilar kommer inte flyga mer


jag vill bara gråta nu

över unga själar

som vävt in sig i mörkret

och inte hittar ut

någonsin

jag knäpper mina händer

medan jag blickar uppåt

stjärnorna blinkar

unga själars eviga ljus

jag ber för er

och era nära och kära

medan tårarna faller

och faller































Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 844 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-11 18:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Så fint, ditt hjärta är stort och varmt!
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP