Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaksamheten



Psykologen kan kalla mig paranoid

Men jag brottas med större demoner

Än psykologen fattar



Psykologen frågade mig om jag är farlig

Jag svarade



Givetvis




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-11 23:46



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Fönekelse den största
Faran är! Att slåss blint
I mörkret maskerad
med dräkt i natten när
ingen ser!
Uppriktig insiktsfullhet!

2016-11-12

  objekt3
Människan är ett ganska farligt djur
2016-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt