Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringens tid






Längtade bort till en annan plats
ville inte vara där jag var


insåg så småningom hur fel jag hade


längtade bort från mig själv
ville inte vara den jag var


förändringens tid var kommen


ändrade på mig själv
ville vara där jag var




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-11-12 11:12



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Love ned i roten love till det som är i all sin härliga förtvivlade glädje och längtan!
2016-11-16

    Dan Myrbeck
Det är nog vanligt att
fly från sig själv.
2016-11-15

  StinaJ VIP
Tänkvärda ord. Förändringen måste komma inifrån en själv för att lyckas.
2016-11-14

  Lars Hedlin
Bra framfört
2016-11-13

  Solstrale VIP
Med handen mot ditt hjärta, minns hemma är där! Vacker idé och förverkligande!
2016-11-13

  Gunnel Eriksson VIP
Ja, man måste vara hemma i sig själv.
Bra formulerat.
2016-11-13

  lila fjäderblomman VIP
Ja precis, en klok kvinnas tal och vishet!
2016-11-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslan av missnöje med sig själv, tror jag de flesta känner ibland. Du beskriver detta så klokt och bra.
2016-11-12

  Eva Helene VIP
Ja, så enkelt och ändå så svårt kan det vara. Klok insikt!
2016-11-12

    ej medlem längre
Allt gott,till slut.Det är så många människor som inte vill vara det de är.
Undrar hur det är med Trump?
2016-11-12

  Niliboy
Fint att finna när man söker!
2016-11-12

    ej medlem längre
att få förvandlas är vad jag suktar av hela mitt väsen efter.
2016-11-12

  överlevaren VIP
Mycket bra!
2016-11-12

    ej medlem längre
Den här texten gick rakt in i mitt hjärta. Tack!
2016-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det går inte att fly från sig själv...en insiktsfull och mycket klok text...
2016-11-12

  Maria Sundelin VIP
Många gånger är det på båda plan förändringar kan behövas
Kramar
2016-11-12

    ej medlem längre
Det var nog det klokaste som kunde hända!
2016-11-12

    Birgersdotter VIP
Att hitta sig själv är svaret..går ej fly från
från sig själv..tar annars med sig det man måste jobba med
2016-11-12

  Öknens Ros VIP
att komma till insikt, att finna sig själv i rätt tid på rätt plats, finna harmonin.
2016-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP