Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara lycklig

 

 

 

att ha en kropp

som lyder en

att få vara frisk

och ha hälsan

att uppleva lycka

såväl i smått som i stort

att känna lustan

att ge sig hän

till det livet gav oss

att uppleva Kärleken

 

allt utöver detta är bonus

 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-13 18:30



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Orden spritter av livslust!
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP