Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den tjocka muren

Mörkret inom mig
döljer det jag vill glömma
som jag borde gjort

Allt som gått sönder
varenda dag
ligger på stora högar

Världens tjockaste, fetaste mur
har jag byggt,
för att skydda mitt jag

Jag önskar mig en mamma
som kunde hålla mig i handen
och som själv inte behövde hållas

Som kunde heja på mig
om jag någon gång
river muren




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-13 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP