Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fars dag


Idag är det fars dag
längesedan far

En spricka i tiden,
en evighet i rymden

En förkommen spermie,
vilsen i oceanen

Och vi är skyldiga tacksamhet
mot ett slumpens infall

Ett Facebook grattis,
ett samtal om ingenting

Jag älskar er och kräver inget,
men en slips passar bra som hängsnara




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-13 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP