Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alarm

 

Stormklockans rytande

Över höga vågor

till det nya

Jag måste bara simma

upp till ytan först




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-14 08:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
EN text med t
känslo tyngd
2016-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text om livets ned och uppgångar.
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP