Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejonkungens platå

 

Oändliga äventyr

över vita vidder väntar

Jag ser lejonkungens platå

vid vägens slut

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-14 08:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fint framförd text
2016-11-15

    ej medlem längre
Texten i min andra läsning osv. snuddar ständigt vid sin metafor: "lejonkungens platå", vilket gör texten extra intressant.
2016-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Naturlyrik i vinterskrud!
2016-11-14

  Solstrale VIP
Kontrasten, och självklarheten ... Eftertänksamt...
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP