Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen grå

 

Ur morgonens mörker

föds dagen grå

 

liten som en kattunge

och lika blind




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-15 07:30



Bookmark and Share


  Connie
Så fint!
2016-11-23

  Minkki VIP
.
2016-11-18

    ej medlem längre
fin liknelse.
2016-11-15

  lodjuret/seglare VIP
Läste den för en väninna och hon tyckte om den, själv tyckte jag också om den, på mitt eget vis.
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP