Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Genomglidande

 

Barfota texter genomglider skogen
Barfota drömmer genomglider elden

Barfota jag vinglar… svärmar
Gnager.. Trillar… faller…

Blöder!
Lider!

Och lämnar min själ i fred

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2016-11-15 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP