Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa och jag

vem lärde mig att sälja ut det bästa jag har
kapa vid korsryggen och blotta strupen
vem satte ett så lågt pris på mitt huvud

vem snörde och drog åt under huden
vem sa att det ändå är försent
vem lurade mig tro att andra vet bättre än jag själv

draken åt bara en bit i taget på så sätt blev världen hel
blodiga ansikten högsta mode
liv billigt
oskulden uppiffad

vem matade de redan mätta med sitt innersta
vem stod och skrev upp deras namn
skickade räkningar om natten











Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-18 14:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del texter skriver så en läsare känner igen sig och andra längtar efter en sådan där närvaro som beskrivs här.
2016-11-19

  Lars Hedlin
Starkt i beröring.....
2016-11-19

  ULJO
Gripande
2016-11-18

  objekt3
Obehagligt
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP