Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sanna själen av landet

 

 

Ur folkdjupet han fann

ursprunget den sanna själen 

av landet.

 

Han fann det sanna

det som var grunden

till landet och nationen.

 

Därför var folket för honom

den som visade att de fanns

tog till sig vad de kände.

 

Det som var grunden 

till att detta land

en gång blev till.

 

Amerikas förenta stater

och mannen 

som återfann det sanna

djupet av US of A!

 

Var och är Donald J Trump!

 




Bunden vers (Sonett) av M M Mannheim VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-15 19:17



Bookmark and Share


    jaybird
Ja, det är folkdjupets arvsanlag som talar! Förnämligt fångat i dina strofer.

Nationalismen står nära biologin och det djur vi är. Behovet av att vara "rotad" är en urkraft hos människan och hos flertalet högtstående djurarter. Revirhävdandet är det naturliga för oss. T.o.m. Söders hjältar lämnar inte gärna sin sandlåda.
Uppfostringsideologier om utopisamhällen får bakläxa gång på gång.
2016-11-15

  Staffan Nilsson
Trump ville bara vinna.
Han fattade att lögn och smädelser skulle tända mörka krafter.
Han fick rätt.
KKK jublar, liksom antisemiter.
Clinton fick faktiskt flest röster, men USAs valsystem gav Trump segern.
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP