Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLVINSIKT


Liken i garderoben

rasslar med benknotorna

 

gör sig påminda

vill bli hörda

 

jag var någon annan då

 

kärlekslös

både inom och utom

 

skapad av övergrepp

våld och hot

 

jag förbrukade

vem jag ville

 

utan att skämmas

orsakade sorg

 

Jag är någon annan nu

 

kärleksfull

både inom och utom

 

förlåter jag

mig själv




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-17 17:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra och fint skrivit
2016-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk resa, från mörker till ljus!
2016-11-18

  Blomma-Stjärna VIP
en dikt som visar på både det värsta och det bästa
och att kärleksfullhet börjar med kärlek till oss själva!
2016-11-18

  ULJO
Fint berörande
2016-11-17

  M.Eta
En förmåga att bli någon annan. Tur att förlåtelse finns även om inte alla är värda det!
2016-11-17

    ej medlem längre
Att förlåta är förlösande och skapar ny luft och kraft i livet!
2016-11-17

    ej medlem längre
Att förlåta sig själv är en svår konst. Bra om självinsikt.
2016-11-17

    Dan Myrbeck
Berörande och bra.
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP