Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppe på platån

 

Det började som ett svagt ljud

sakta bröt det sig igenom

spred sig som en rännil

genom alla kroppens lemmar

 

Med ett öronbedövande skri

formades kraften till styrka

hon svingade sig över kanten

och reste sig på darrande ben

 

Upp på Lejonkungens platå

var utsikten häpnadsväckande

mer storslagen än någonsin

det första hindret var avklarat




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-17 11:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket bra ,)
2016-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om den första delen av att nå ett utsatt mål.
2016-11-18

    ej medlem längre
En märklig text som öppnar upp ett rum jag inte väntat. Tillsammans med Dig Marta talar Jane Eyre till mig, när hon som ilsken flickunge reser sig upp. Det är aldrig försent med en ilsken barndom eller ...
2016-11-17

  aol
Som en overklig dröm griper dikten tag i mej vilken känsla.
2016-11-17

  ULJO
Gott bra jobbat
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP