Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~ När vardagen tränger sig på, händer det lätt att man glömmer det fina ~


Grälsjuka små ord

Mellan de där grälsjuka orden
ser jag dina ljuva anletsdrag.
Jag vänder ner blicken när jag ler.
Du kan ju tro att jag skrattar
åt dina allvarliga ord.

Men jag skrattar inte.
Jag jublar med mitt hela väsen!
Du är mig så underbart kär!
Ändå kommer jublet bara ut
som grälsjuka små ord.




Fri vers av Zeratul
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-05-15 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zeratul
Zeratul