Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev besatt

Suget överträffar allt.
Jag letar mellan springorna. Cirkulerar.
Och ser underifrån.

En galnings bitterljuva sötma dröjer
sig kvar. I spetsen av en pupill.

Och klumpar av utanförskap grusar skyddet.

Livets.

Jag är maktlös.






Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-18 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP