Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvänta dig inte för mycket!

Jag föddes inte för din skull, & jag tänker därefter inte leva efter dina regler!
Tycker du inte om mig så är det ditt problem, inte mitt!
Snackar du skit bakom min rygg, så kan inte förvänta dig att jag kommer vara ärlig mot dig!
Jag bryr mig inte om du inte gillar mitt utseende, jag gör mig inte fin för din skull!
Du kan kalla mig vad du vill, men tro mig, jag vet redan vem jag är!
Gå runt och skrik dina falska ord, jag hindrar inte dig, men du bevisar bara hur låg och patetisk du är!
Gå runt och hitta på falska rykten, men både du och jag vet vem det är som ljuger, och en dag kommer alla att få reda på sanningen!
Jag behöver inte 300 vänner för att kallas populär, jag har mina närmaste och det är dem enda jag behöver, för att jag vet att dem tycker om mig för den jag är och inget annat!




Fri vers (Fri form) av starlightbitch
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-18 10:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du skall va precis som du skall va, precis som du vill, och bör så totalt respekteras in fullo

det står klart, det är en självklarhet

Gudinna!
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

starlightbitch