Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta inte på tillfället, ta tillfället och gör det perfekt!

Vänta inte på tiden, använd den.
Vänta inte på kärleken, känn den.
Vänta inte på pengar, tjäna dem.
Vänta inte på en väg, hitta den.
Vänta inte på möjligheten, skapa den.
Gå inte för mindre, få den bästa.
Jämför dig inte med andra, var unik.
Beklaga inte tidigare fel, använd dem.
Älta inte misstag, lär dig av dem.
Stäng inte dina ögon, öppna ditt sinne.
Backa inte, gå runt.
Kör inte ifrån livet, uppskatta och njut av det.




Bunden vers av starlightbitch
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-04 14:28



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Många fina uppmaningar.Lev i nuet och gläds åt minnen.Minnen är också nuet.
Glad vår. TBG.
2017-04-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant!
2017-04-04

  Den skrivande tysta
Fint.
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

starlightbitch