Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min, den enda i mitt liv.

Det är menat att vi ska bli,
vi vandrar med samma tragedi,
men tillsammans skulle vi leva i harmoni,
såväl i som i drömmar som i fantasin,
ska vi älska och förneka terapin,
jag ville ha dig för du är min,
oavsett vad dem andra tycker förblir du fin,
för att jag är ljuset och du är mitt stearin,
vars underbara själ är kemin,
till att du är min och jag är din!




Fri vers (Prosapoesi) av starlightbitch
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-21 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

starlightbitch