Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej, dog gjorde vi inte.. Men..

Det var som krockade ord
Blödande tankar och blåslagna kyssar
Kärleken som förr vuxit
Hade vissnat
Sällat sig till statistiken
Över brutna löften
Timmarna
Dagarna
Åren
Var som bortblåsta på ytan
Inombords spirade dock en känsla
Något liksom skavde
Påminde om
Att du faktiskt funnits
Och en gång
Berört




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 483 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-18 19:07



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Bokmärker <3
2016-12-05

  Katinka VIP
Smärta och fint samtidigt.

Välkommen tillbaka!
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish