Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLBÄRGNING - tanka

Som rodnande brud

på himmelens altargång

sjunker solen blyg

i horisontens armar

drunknar orörd i havet




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-11-21 16:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt vacker bild...
2016-11-27

  Fem hjärtan VIP
Åh, så vacker! Mästerligt!
2016-11-22

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Vackrare kan inte ett bröllop beskrivas.
Grattis! TBG.
2016-11-21

    ej medlem längre
Jättefint skapat med pennan!
2016-11-21

  M.Eta
Underbar beskrivning på solnedgång, så målande!
2016-11-21

  Rise Little One
Strålande solsken från din sagolika tanka!
2016-11-21

  Stanley Rydell
Mästerligt bildskapande!
2016-11-21

  ULJO
Otroligt bra
2016-11-21

  Palett
Bra bildrik text !
2016-11-21

  Blomma-Stjärna VIP
jättefin - längtan till att bli känd och drunkningen i orördhet - jag ryser!
2016-11-21

  Petter Wingren
Fint genomförd bildsvit.
2016-11-21

    ej medlem längre
Vilken underbart sinnlig tanka.
2016-11-21

  Poeten Salvador VIP
Bra brytning i sista raden, den kommer som en chock i förhållande till det "romantiska" förspelet
2016-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt!
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP