Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är den positiv eller negativ? Jag brukar tro båda delarna..


Ensamheten






\"ensam är stark\"
säger dom

Men om jag inte vill vara stark då?




Ensam är inte stark

Ensam är jag svag och ensam




Övriga genrer av Deddis
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-05-15 18:00



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven! Jag tänkte verkligen på de ord som du skrivit. De fick mig till att haja till! Ord som man hört sett och talats, men aldrig gripit tag förrän nu. Tack för läsningen!
2006-10-16

  osynlig
vilken vacker. helt rätt. så känner jag med. ofta..
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Deddis
Deddis