Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Jag sitter här i natten
svävar runt i nuet
för en gångs skull
Framtiden är gömd i en medvetets dimma
det förflutna är inte relevant för mitt varande
Jag hör musiken, jag smakar teet, här och nu
två sinnen tillfredställer tillräckligt och mer
när de verkar inriktat, ansvarsfullt, naturligt
Musiken blir mening, teet blir njutning
när jag är här
och nu




Fri vers av Drakiren
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-20 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drakiren
Drakiren