Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnstyrd

Hjärnans lek
är oförståbar
rent taskig

omöjliga regler
fast allt borde
va logiskt

en fri vilja?
tillsynes så
men av vem
luras man då
ständigt in
i gränder

där man undrar
vad som skett
och hur

Min hjärna
är en mobbare
jag lär mig
självförsvar

Hjärnans syfte
är ofattbart
ogreppbart

Min hjärna
är ett rymdskepp
jag är ingen
astronaut










Fri vers av Drakiren
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-04 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drakiren
Drakiren