Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buren

Har fastnat igen
i min bur av ovilja
galler av apati
luft av sorg

En farlig tro finns
på idén om nåt vackert
nåt romantiskt
därinne

Mentala galler
de kan bräckas
men jag stannar
av egen vilja

Buren är en värld
en overklig, falsk
smärtande, begränsad
men realistisk och skön







Fri vers av Drakiren
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-09 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drakiren
Drakiren