Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det obekväma

Jag vill riva väggen
som är vit och robust.
Jag vill krossa den
hänsynslöst med en slägga.
Fast, då vill det blåsa kallt.




Fri vers av Drakiren
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-12 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drakiren
Drakiren