Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne

Tänk så konstigt det är ändå

Det du försökt minnas
glömmer du bort så snabbt

Minnet, som gammal torkad tejp
inget fastnar, hur hårt du än trycker

Ett kort igenkännande ögonblick
som tunnelbanevagnen du åkte igår

Försöker att hitta kända märken
men vagnen stannar för nästa hållplats

Och du följer tyst med i rörelsen
som uttryckslöst för dig vidare och vidare




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-20 22:00



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
En bra liknelse med gammal tejp och minnen som inte fastnar.
2016-11-23

  objekt3
Klister?
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP