Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha luft under vingarna







För att nå önskade höjder
behövs gynnsamma vindar

kav lugnt idag
kommer ingenstans

inväntar morgondagen
putsar mina vingar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-11-21 11:02



Bookmark and Share


    glas-svalan VIP
Kan vara bra att mellanlanda ibland. Fin dikt..
2016-11-28

    Dan Myrbeck
Bra strategi.
2016-11-24

  Eva Helene VIP
Jaa, det gör du alldeles rätt i! Fin beskrivning.
2016-11-22

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin metafor! Kloka ord!
2016-11-22

  Ingrid Trolle
Bra att kunna
bida sin tid
2016-11-21

  Janina Kaminska
Fint formulerat,
2016-11-21

  StinaJ VIP
Tålamod är en dygd. Man bör inte ha för bråttom i livet.
2016-11-21

  Niliboy
Tjusigt!
2016-11-21

  Blomma-Stjärna VIP
haha - bra - hav tillit - bida din tid lugnt putsande dina vingar - så flyger du snart!
2016-11-21

  Palett
Bra metafor !
2016-11-21

  Anya VIP
Jaa ibland måste man få ta det lugnt. Och ibland kommer man ingen vart fast man vill. Känner igen mig i orden.
2016-11-21

  Maria Sundelin VIP
Ibland är det bra att ta en paus
Kramar
2016-11-21

  M.Eta
För höga ambitioner kanske, ett steg i taget. Huvudsaken är att det går uppåt och inte neråt. Man kan ju alltid vila på en avsats en stund! Bra text!
2016-11-21

    ej medlem längre
Bra att förbereda sig i lugn och ro på rätta tillfället!
2016-11-21

    ej medlem längre
Det är en konst att leva!
2016-11-21

  överlevaren VIP
Orden svävar....bra!
2016-11-21

  Stanley Rydell
Mitt i prick!
2016-11-21

  Blått Norrsken VIP
Tålamod kan fyllas med att få finare starkare vingar. Bra!!!
2016-11-21

  limerick
Du bidar ny vind
kanske bidevind?
2016-11-21

    ej medlem längre
här blåser det hårt denna dag
2016-11-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra metafor! Ibland får man ta det lugnt.
2016-11-21

  Rise Little One
Ja, man får beredda sig inför stormen ;)
2016-11-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Helt rätt
på alla sätt
utan en puff
här och där
står man
sig slätt!
2016-11-21

  Marianne Räf
Träffsäker metafor.
2016-11-21

  Solstrale VIP
Ja i motvinden tas vi iväg, i kavlugn behöver vi vila och begrunda erfarenheterna... :)
2016-11-21

  Zandor
hmm...sen är det ju så att draken reser sig lättast i motvind
2016-11-21

  Öknens Ros VIP
då får vi hoppas på gynnsamma vindar till morgondagen! ;)
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP