Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om våra högt uppskruvade förväntningar inför varje advent och jul.


Nu tänds förhoppningar i vart fönster

Nu tänds förhoppningar i vart fönster
om glädje
om umgänge
om frid

Nu tänds förhoppningar i vart fönster
det glimmar gnistrar
lovar lockar generöst
ger värme förväntan

Utanför är det kallt




Fri vers (Fri form) av Nina Warglycke
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-21 18:59



Bookmark and Share


  Jesse Jöns Tufve
Skönt å va inne
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina Warglycke
Nina Warglycke