Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I en dröm lever man och dör

 

Drömmen!
Döden!

Människan!
Drömmer!

Döden!
Döden!

Drömmen är den man kämpar för och vill förverkliga
Döden man flyr ut och bort vill glömma

Man lever i drömmen!
Man dör i drömmen!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2016-11-22 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP