Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Se under…

 

Att tänka!
Att tänka!

Och sen undrar
Och se under

Att vara ödmjukt
Att vara förödmjukat

Och sen känna sig förnedrar
Och sen ångra sig

Man super under mattan sin dumheter
Man super under mattan sin misstag

Och,
Väljer gå vidare i livet med nyskapade dumheter

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2016-11-22 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP