Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blir glad när det händer som får mig att känna att jag duger precis som jag är


I går måndag 21 november

promenad till församlingshemmet

med vänner

för att vara med på sopplunnchen

och få lyssna till vacker musik

en överraskning blev det för mig

vår diakon

ville läsa några av mina dikter

hon frågade mig om det gick bra

visst gjorde det det

jag går ut i köket om det känns jobbigt

var svaret jag gav

en underbart god soppa serverades vi

vår husmor gör alltid så goda soppor

vi serverades kaffe och en kaka

då började musiken

lite tyst piano

sen kom sången

det var så vackert och berörande

efter några sånger

blev det diktläsning

först tänkte jag gå ut i köket

jag fick en arm om mig

satt kvar

det var svårt att hålla tårarna tillbaka

det jag skriver ligger så nära mitt hjärta

jag gick aldrig ut i köket för att gömma mig

det fanns ingen anledning

det var mina dikter som lästes

hon som läste gjorde det så bra

jag tänkte flera gånger

har jag skrivet dom dikterna

så var det och jag är stolt över

att någon vill läsa det jag skriver

 

anits 23 november 2016

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-23 13:25



Bookmark and Share


  Popangelov VIP
Alla är värda att känna stolthet om den känslan kommer fram... även du!
2016-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Så roligt att de ville läsa dina dikter...och du behöver inte alls gömma dig, du skriver så fint...
2016-11-27

    Dan Myrbeck
Toppen!

Det är nog inte ovanligt att man får en ny tolkning när någon annan framför ens dikter.
2016-11-24

  Anya VIP
Men så roligt att få dikter upplästa. Jaa det kan du sannerligen vara stolt över.
2016-11-24

  Bibbi VIP
Så uppmuntrande för Dig. Det är Du väl värd. Grattis!
2016-11-23

    Birgersdotter VIP
Grattis till fin dag med gemenskap och en fin hyllning till dig.Du skriver så fint!
2016-11-23

  Solstrale VIP
Gratulerar till en fin gemenskap, åh en så härlig dagsslildring!
2016-11-23

    sajo
Men vad kul grattis till att få dina dikter upplästa. Det är så underbart att få läsa dina dikter. Dina fina bilder till är njutbara.
2016-11-23

  Niliboy
Så himla roligt!
2016-11-23

  Marja-Liisa Koski VIP
Härligt!
Kram!
ML
2016-11-23

  ULJO
Det var roligt för dig
2016-11-23

  Larz Gustafsson VIP
Grattis till detta!
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP