Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var stark


Höst

Löven faller visst

Men träden står kvar

Skaffa dig styrkan från träden

Var stark som en tall

Var inte som ett vissnat löv

som faller för det minsta lilla

 




Fri vers (Prosapoesi) av MALVAA VIP
Läst 675 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-23 09:45



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Karina"Kia"
TACKKKKKK FÖR DET FINA HOPPFULL KOMMENTAR
:)
2016-11-25

  Karina"Kia"
Lövets liv att vissna ner när trädet står starkt kvar till årets nästa lövutsprång!

Livets unika ting att återupplivas år efter år..styrkelivslust av bara få vila så kommer man snart igen..styrka i grunden!
2016-11-24

  MALVAA VIP
Solstrale
tackkkar
det bästa jag vet att uppmana alla
är att var stark :)
2016-11-24

  Solstrale VIP
Verkligen bra uppmaning, att se styrkan inom sig! Tack! :)
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP