Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RESTER AV EN MÄNNISKA!

Ingenting finns kvar av oss
utom rester av en människa
Må dessa rester hålla kvar
För resten av livet
Utan en spricka
utan smärta
utan rädsla

Rädslan finns
Vi undviker den med ett tårfyllt leende
Leendet som sjunger smärtan av sorg, sorg
sjunger årens plåga
Blekt leende
Bara de som liknar oss kan avslöja det
Bara de som liknar oss kan tolka oss
De är spökena som påstår sig vara lyckliga
men inuti finns tusentals av sorger
Vi tiggde hoppet
Fortfarande tigger det
Ännu flyr det från oss
Vill inte smitta andra med det
Men så är det

Några av mina ruiner vill upp
några av dem är rådlösa
Några av dem vill kämpa
till sista andetag
Vem vinner?
Man vet aldrig
Framtiden avgör




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2024-02-05 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP