Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÄTT-SVÅR SNÖFLINGAN!

Jag är en ren snöflinga
Oavsett smuts som kastas på mig

Även om jag smälter helt
Kommer jag att förbli en snöflinga i mitt väsen

Det vita har alltid varit vitt
Det svarta har alltid varit svart
Aldrig har deras roller bytts ut

Ett svart hjärta sprider mörkret omkring sig
Ett vitt hjärta sprider renhet omkring sig

Må det vita förbli fjärran från det svarta

En snöflinga är lätt att smälta
men svår att fånga

svår att hålla i handen hela tiden

Så är det med mig
lätt-svår kombination

En snöflinga signerad av vitt




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-18 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP