Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BARNEN ÄR FREDSPEGELN PÅ JORDEN , STÖR EJ DEM!


LÅT OSS VARA!

Ingen fick plats i hjärtat 

Tills du kom
Du fick allt
Du fick hela hjärtat
och dess emellan

Mitt fina barnbarn!
Vid första ögonkastet mot dig
Känner jag att du vill säga

Ni vuxna!
Låt oss barn vara
i vår fredliga värld
Vi har vår egen glädjevärld
Vi har vårt äventyr av oskuld
Vi är redan befriade från livets galenskap
Blanda inte in oss i eran trasiga värld
Blanda inte oss i eran dumhet
Låt oss leva vår barndom som den är
Låt oss vara barn
Barn är bara barn
Blanda inte mellan varelsen och dess betydelse
Ni låter, vuxna, som vi lär er att vara barn igen
vara oskyldiga på nytt
låt oss vara

vara i vår egen fina värld
Stör ej oss




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2024-02-02 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP