Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM DÖD!

En emigrant är en levande död varelse
som i drömmen besöker sina föräldrar

Tills tiden kommer då inga alls besök sker
Väldigt tumt
Liv och död är det samma med emigranten

Man lever i helt rätt exil
där man inte alls blir mättad av sina nära och kära
I evig exil där man är alltid sugen på att få den lilla doften av mammas famn
Sugen på käras fysiska närhet
Närheten som kanske inte alls förblir
Som kanske döden vinner jakten
Jakten på att döda den sista minuten av hoppet
på att träffa dem
Ofta vinner döden




Fri vers av MALVAA
Läst 30 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-16 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA