Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ENSAMHETENS PLAGGET!

Man kan ta av sig vilket plagg som helst
Blir helt naken
Men inte naken av ensamheten
Ensamheten är det enda plagget som man inte kan ta av sig
Ensamheten är klädseln som tvättas bort med sällskapet
Sällskapet som sällan hittar man
Hellre ensamhet än dåligt sällskap
Och människan förblir vilsen bland ensamhet och sällskap

och tvingas välja
Mitt bästa sällskap är ensamhet

I ensamhetens stugan inser man saker och ting myckt tydligare
Man gräver inom sig själv
där hittar man meningen med sin existens




Fri vers av MALVAA
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-16 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA