Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BRÖDER!

BRÖDER!

I brödraskapets ljus, ingen skugga tar makt
Genom livets härvan vandrar de tillsammans

I varandras stöd, ingen förlorar

I delade skratt och tårar, växer bandet starkt

I varje ögonblick delar de ett gemensamt vinnande
I varandras ögon avspeglas vi själva

I varandras famn vilar vi oss själva

Vårt brödraskaps eld är för evigt fredlig

I kärlekens flamma tar ingen fruktan fart
Vi höjer våra glas till brödraskapets ära

Vid kärlek och gemenskap varje dag och varje år

För i varje bror av oss en del av oss själva

Av kärlek för varandra skapar vi vår egen planet

Brödraskapets planet

Vi bröder är skapade av en enda ande

kärlekens ande.
Bror!

Jag fryser

Låt din vingskugga värma upp mig
Må vårt brödraskap varar för evigt




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2024-01-30 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP