Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om världen


Verklighetens flykt

Gömd i min fantasi, verklighetens fönster på glänt.
Omgiven av omöjlig natur visas världens förfall.
Avskärmad för objektivitet, känslor rämnandets förtecken.
Hat eller kärlek lider vi alla, enkelspåriga kan ej relatera.
Propaganda missvisa fakta, alla ger dom.
Avtrubbade fodras grövre stimulans, kränkta ses resultat.
Brist på förståelse, vissnar hoppets blomma.
Vattenfallet drar upp mig genom fönstret, verkligheten möts besegrad.




Fri vers av Zarilda
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-23 18:10



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
håller med orion
2018-10-16

  Goraxy 89 Orion VIP
Den här avslutningen var verkligen stark: "Brist på förståelse, vissnar hoppets blomma./ Vattenfallet drar upp mig genom fönstret, verkligheten möts besegrad."

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Zarilda