Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lockelse


Eld

Förvillad av lågorna dans, förhäxad av dess skuggspel. Att dras till dess lockande värme, men sky dess förödande kraft. Ett vågspel, en akt, att finna balans. Att gå närmre från kyla till behag, att gå närmre från behag. Blott en sekund en nyans innan lågorna bränner. Att snabbt söka undfly, att snabbt glömma bort. Att dras till dess lockande värme.




Fri vers av Zarilda
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-23 22:03



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Inte leker Du väl med elden bara?
Den kan hetta till och förbränna allt du håller kärt - AJJJAJ !!! (hötande med fingret) !
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Zarilda