Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgintervall

Lyss opp det finns något att säga,
lyss till den tanke jag ger.

Vi föds alla blinda ja intet vi ser.
Men världen ger ljus och utveckling sker.
Sen ses alla färger i barndomens ljus,
tills mognad slår till och skapar ett brus.
Världen blir svartvit, vi tror vi ser rätt,
men frågar med saknad vad som har skett.
Sen lär vi oss sakta få färgerna åter,
när toner av tolerans och förståelse låter.
Att behålla all färg och magi,
i en tillvaro grå av tragi.
Blir ett jobb ack så viktigt att lära,
då färgernas glans oss kan nära.




Fri vers av Zarilda
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-20 11:52



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jasså man föds blind även som människa. tack.
2018-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Zarilda