Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Jag gick vilse i natten och såg.
Bortom stjärnornas gnistrande ljus.
Jag gick vilse i natten och såg.
Bortom månens lugnande sken.

Jag såg långt bortom mörkret.
Jag såg långt bortom mig.
Jag såg långt bortom skogen.
Jag såg långt bortom dig.

Gömdes för alla en hägring.
Funnet av sökande.
Gömdes för alla ett hopp.
Funnet av vilsna.

Jag gick vilse i natten och såg.
Mig själv vandra bort.
Jag gick vilse i natten och såg.
Mig själv finna hem.




Fri vers av Zarilda
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-17 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zarilda