Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helvetes dikt

Varför händer ingenting?
varför sker det inte?
stirrar på skärmen
det blinkande strecket
jag har gjort allting rätt, eller?
håller jag på att tappa det
allt annat håller mig vaken
och sovandes
samtidigt
men ingenting får mig att leva
som det här




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-18 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson