Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är tänkt att vara en hyllning-till människor och andra djur-som kan konsten att yla vackert i tal och handling!


Vem minns en poet?


Handen på hjärtat!

Vi minns Pol Pot-Hitler-Stalin och andra mördare

Men vi minns inte Staffan Percy-Leonard Cohen!


Märkligt och väldigt sorgligt!


Dags att uppgradera Poeter.




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-24 22:30



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vad menar du?

Du kan inte skriva Staffan Percy-Leonard Cohen.

Det ser ut som ETT namn och det är det ju inte. (bara lite konstr.kritik)

Dessutom dog Leonard Cohen alldeles nyligen. Jag blir upprörd därför att han har funnits där hela mitt liv. Och jag vet, också i många, många andra människors liv.

I din text påstår du felaktigt, att vi inte minns Leonard Cohen. Och underförstått, att vi troligen inte kommer att minnas honom i framtiden heller.

Sedan kan man inte jämföra Staffan Percy med Leonard Cohen. Cohen var en mycket stor poet och världsberömd stjärna.

De andra herrarna lämnar jag åt sitt öde. Men, självklart ska vi minnas Hitler, som den dåre och extremt farliga psykopat han var.

2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt