Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem du än är-varifrån du kommer-sak samma för mig



Om du förväntar dig respekt från min sida

Måste du nog visa lite


Respekt



Kalla mig aldrig "svenne"


Jag är född i detta land-av föräldrar jag är stolt över

De som arbetade för att vi skulle ha en solidarisk hållning

I vårt land!


Men vill du bränna bilar-döda poliser-stoppa ambulanser?

Ja-om du gör det,får du ,som alla Vi andra-ta konsekvenserna

För DITT handlande!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-25 01:40



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det du vill andra skall göra
För dig. Skall du göra för dem!
Kasta sten i huvudet.
Bränna ner i smyg.
Jasså?
En tankefackla
Att fundera kring!
Tack. Gode C. M.
:)
2016-11-27

    jaybird
Bra skrivet angående ett brutet samhällskontrakt.
Låt oss återerövra sådana nergrävda omoderniteter som "lika inför lagen" och "gör din plikt, kräv din rätt".
2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt