Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku 25/11

 

ljusstakar lyser 

nu står väntan för dörren

Jussis helga natt

 

©tk.

 

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-25 15:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2016-11-29

  Gunnel Eriksson VIP
Fin stämning.
2016-11-26

  Nils-Robert
En så fin julhaiku
2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra