Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fides

 

 

 

 

"Si nocte solus gerens -

Gravida - cum spe.

Iuvat aurora

et in die - ad -

Simul

eam animadverto 

ex dubio 

dimisit"

 

"Om natten ensam bär -

Havande - med hopp.

Hjälper gryningen

och dagen till -

Att tillsammans

det besanna -

från anfäktelse

förlösa"




Fri vers av Densen VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-26 12:07



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vackert!
2016-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP