Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hur sårad gjorde ni mig


Advent

Advent kom vid fel tidpunkt

Sorg , smärta och all svart kom med

Lyckan är långt bort från mig

Nästa år kan jag vara vid liv eller död

Kom ihåg då, hur mycket ni sårat  mig




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 610 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-27 09:23



Bookmark and Share


  livet...
hjärtat, stark dikt den tog i hjärtat.
2017-10-17

  MALVAA VIP
Carl-Johan Bachofner
tack själv för ditt fantastiska tillägg

:)
2016-11-29

  Carl-Johan Bachofner
Tack för en stark dikt. Fortsätt och fortsätt igen. Fortsätt att stega framåt i livet! Därför att lyckan gömmer sig bakom varje hörn. Visar sig sällan, men finns där Men den är ingenting, mot känslan av ro som kommer med tiden.
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP