Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRESTERSKA - limerick

Snälla Tomtefar i Karlskrona

med gröten i köket dona

Tomtemor strök intill

ville gärna ha kill

drog upp kjolen och moona




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-12-18 17:32



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Vilken härlig fräckis! :-)
2016-12-19

    Dan Myrbeck
En kärlekstörstande matrona!
2016-12-19

    Sefarge VIP
Hoppsan sa!
Hoppas mandlarna
Ej" hoppade i fel gryta"
:)
2016-12-18

  M.Eta
Kul, även tomtar måste få ha ett kärleksliv annars blir det inga nissar!
2016-12-18

  Marianne Räf
Kanske kommer det ännu
en liten nisse till våren,,,?
2016-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Wow!
2016-12-18

  Rise Little One
Lite kul behöver ju även för Tomtefar och Tomtemor :)
2016-12-18

  DominiQueen
enda med jul jag gillar på (ogillar traditioner och allt fokus kring dessa) men denna limerick var ju helt galet bra!!! Kul!

ha det så gott.
loveBless
DominiQue
2016-12-18

    ej medlem längre
En gullig fräckis!
2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP